Gingi Master Plus - Trådlös Gingival Retraktionspasta

visibility324 Views comment0 comments person Posted By: Zeedent list In: Unika produkter

Som tandläkare är det viktigt att ha verktyg och instrument som kan hjälpa dig att utföra ditt arbete på ett effektivt och smidigt sätt. Zeedents Gingi Master Plus - retraktionspasta är en av dessa produkter som kan hjälpa dig att uppnå bättre resultat samtidigt som du sparar tid och pengar.

Gingi Master Plus är en trådlös gingival retraktionspasta som kan göra retraktionsprocessen mycket enklare och smidigare för tandläkare. Produkten har fått toppbetyg för sin hållbarhet och ampullerna är packade en och en, vilket gör det enkelt att dosera och använda pastan på ett kostnadseffektivt sätt. Gingi Master Plus är mycket effektiv och kan retrahera tandköttet på ca. 2 minuter. Samtidigt ger den perfekt blödningskontroll och vidgar fickan för bättre synlighet och åtkomst till behandlingsområdet. Detta kan vara särskilt användbart vid behandling av karies, tandsten, tandimplantat och annan tandvård.

En av fördelarna med Gingi Master Plus är att den är smärtfri och ger mindre obehag för patienten. Detta gör den till en bättre lösning jämfört med traditionella retraktionsmetoder som kan orsaka obehag och smärta för patienten.

Produkten är också ekonomisk och praktiskt tack vare dess böjbara spetsar. Detta gör det enkelt att använda pastan på ett kostnadseffektivt sätt och minimera slöseri. Gingi Master ampuller och spetsar passar även till Expasyl pistol. För att göra det ännu mer fördelaktigt att använda Gingi Master Plus, erbjuder Zeedent en kampanj där du kan beställa Gingi Master intro kit för endast 1800 kr och få 20 ampuller på köpet. Ordinarie pris på Intro kit Gingi Master Plus är 2795 kr.

Kitet innehåller Gingi Master pistol (värde 1550 kr), 40 spetsar (värde 395 kr) och 20 Gingi Master ampuller (värde 850 kr).

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag January February March April May June July August September October November December